Therefore

Digitalno upravljanje dokumentima

Automatizacija radnih procesa

Transparentno
Sigurno
Uvijek Dostupno
Brzo Pretraživo

Brza Pretraga

Brza Pretraga

Softver za upravljanje dokumentima

Prave informacije nadohvat ruke. Therefore™ Online pruža brz i učinkovit protok informacija uz siguran pristup, pohranu, snimanje, uređivanje i obradu kad god trebate: u uredu, u pokretu ili tijekom rada od kuće.

Brza Pretraga

Integracija

Besprijekorno integrirajte sustav Therefore™ s drugim softverom u svojoj tvrtki kako biste omogućili automatsko dohvaćanje podataka i slanje informacija u baze podataka sa zadacima tijeka poslovnog procesa. Možete iskoristiti izvorne integracije, univerzalni priključak, API ili REST API pozive. Upravljanje slučajevima Organizirajte povezane dokumente i upravljajte njima logički i intuitivno uz Therefore™ Case Management. Možete grupirati povezane dokumente radi bolje vidljivosti i bržeg dohvaćanja, otvoriti/zatvoriti slučajeve, povezati ih s tijekovima poslovnog procesa i iskoristiti pravila zadržavanja. Izvlači podatke s pomoću umjetne inteligencije Ubrzajte izdvajanje podataka za fakture bez potrebe za konfiguracijom ili stvaranjem predložaka zahvaljujući značajci Therefore™ Smart Capture. Ova usluga snimanja u oblaku utemeljena na umjetnoj inteligenciji automatizira izdvajanje svih pojedinosti fakture, uključujući, ako je potrebno, stavke retka.

Brza Pretraga

Upravljanje dokumentima i automatizacija tijeka poslovnog procesa

Preobrazite način upravljanja poslovnim dokumentima i njihovog dijeljenja uz jedan sustav za upravljanje dokumentima za tvrtke kako biste upravljali cijelim životnim ciklusom dokumenata. Strukturirajte i automatizirajte svoje temeljne poslovne procese s pomoću snažnog softvera za tijek poslovnog procesa Therefore™ koji će povećati učinkovitost i preciznost rada organizacije – nikad više nećete propustiti zadatak. Automatizirajte protok dolaznih informacija uz Content Connector koji neprekidno sprema i indeksira informacije iz nadziranih mapa, ulaznih sandučića e-pošte i računa za pohranu u oblaku ili od davatelja digitalnih potpisa.

Brza Pretraga

Pristupajte informacijama brzo i s bilo kojeg mjesta

Uz moćne opcije pretraživanja i optičko prepoznavanje teksta (OCR) možete pronaći dokumente, bez obzira na to gdje su u sustavu spremljeni, na temelju metapodataka ili sadržaja. Therefore™ Portal odličan je način sigurnog dijeljenja dokumenata s vanjskim korisnicima koji zatim mogu pristupati vlastitim dokumentima samo za čitanje (pregled i preuzimanje). Portal se može ugraditi u web-mjesto i prilagoditi izgledu i dojmu vaše tvrtke. Omogućite svojim zaposlenicima brz i siguran pristup potrebnim informacijama u bilo koje vrijeme i bilo gdje uz aplikaciju Therefore™ Go za Android i iOS uređaje koji pružaju dvosmjernu komunikaciju u stvarnom vremenu.

Kontaktirajte nas: