RJEŠENJA ZA AUTOMATIZACIJU PROCESA U OBLAKU

Radni procesi koji rade za vas

Jednostavno i inteligentno upravljanje procesima

Omogućite vašoj organizaciji brzo i učinkovito poboljšanje poslovnih procesa uporabom rješenja koje se lako implementira i pruža izvrsno korisničko iskustvo.

Iskoristite mogućnosti trenutačnog lociranja, sigurnog pristupanja i obrade odgovarajućih informacija s bilo kojeg mjesta.

 

Skeniranje jednom tipkom

Pojednostavite skeniranje i indeksiranje dokumenata s pomoću jednostavnog skeniranja jednom tipkom i središnjeg rednog skeniranja dostupnog sa svakog mjesta.

Upotrebljavajte prethodno konfigurirane postupke ili stvorite vlastite u skladu sa zahtjevima posla, te pretvorite informacije u strateško sredstvo.

Bez skupe IT infrastrukture

Jednostavan, inteligentan i usklađen način upravljanja ključnim poslovnim dokumentima i procesima izravno s vašeg uređaja, bez potrebe za složenim IT-om.

Rješenja su jednostavna za primjenu i uporabu te pružaju izvrsno korisničko iskustvo i mogućnosti brzog usvajanja.

Uz automatizaciju procesa u sklopu rješenja za suradnju u oblaku, moć je u vašim rukama.

Surađujte s bilo kojeg mjesta

Preuzimajte dokumente, pokrećite poslovne procese i trenutno pronađite potrebne informacije bez obzira na to radite li iz ureda, od kuće ili na terenu.

Digitalizirajte. Sve.

Rješenja za automatizaciju procesa u oblaku isporučuju se s unaprijed konfiguriranim aplikacijama koje vam omogućuju poboljšanje osnovnih poslovnih procesa. Naprednijim korisnicima rješenja također omogućuju samostalno konfiguriranje i dizajn aplikacija prilagođenih specifičnim poslovnim potrebama.

ljudski resursi

Onboarding novih zaposlenika, Evidencija godišnjih odmora, Evidencija radnih sati…

Upravljanje ugovorima

Arhiva ugovora, Zaprimanje novih ugovora, Podsjetnik pri isteku ugovora…

Izvođenje narudžbi

Zaprimanje narudžbi, Rezervacija artikala, Obavještavanje podizvođača, Realiziranje narudžbe

Logistika i distribucija

Ukrcajne liste, Rezervacije artikala, Segmentacija robe, Raspodjela prema lokacijama…

PUTOVANJA I TROŠKOVI

Putni nalozi, Prilaganje dokaza o dodatnim troškovima, Pohrana računa za prijevoz i smještaj, Isplata dnevnica

URUDŽBENI ZAPISNICI

Upisnici predmeta, Razvrstavanje akata, Arhiviranje akata s mogućnošću brzog pretraživanja…

Obrada faktura

Zaprimanje faktura, Odobravanje plaćanja, Sistematizacija, Digitalno arhiviranje…

Integracija klijenata

Upisivanje klijenata, Podsjetnici za kontaktiranje, Termini sastanaka…

Upravljanje komunikacijom

Planiranje komunikacije, Definiranje ciljeva, Kreiranje timova, Povratna komunikacija…

Upravljanje ispitima

Prijavljivanje za ispite, Evidencija dolaska, Obavijesti ispitanicima, Arhiviranje ocjena

Pravni i javni poslovi

Izdavanje potvrda, Planiranje, Provjere sukladnosti, Distribucija materijala, Edukacije…

KILOMETRAŽA VOZILA

Bilježenje kilometraže vozila, Podsjetnici za servisne preglede, Popisivanje kvarova ili štete, Zaduživanje vozila…

Digitalizacija svega

Kako funkcioniraju rješenja za inteligentnu automatizaciju procesa

Sustav rješenja za automatizaciju procesa u oblaku upravljane su usluge koje se pružaju putem platforme zasnovane na oblaku. Usluge su smještene na sigurnom poslužitelju i upravljamo njima umjesto vas. 

I dok razna rješenja za upravljanje informacijama mogu biti složena za implementaciju, integraciju i održavanje, automatizacija procesa u oblaku olakšat će i ubrzati vam rad. 

Uslugama se u potpunosti upravlja u oblaku, prethodno su konfigurirane za popularne poslovne procese i spremne za upotrebu u roku od nekoliko minuta.

Ključne prednosti za vašu tvrtku

Integrirano sveobuhvatno rješenje

Uključuje pametno preuzimanje i digitalni repozitorij s ugrađenom zaštitom, prethodnu integraciju uz jednokratnu prijavu iz središnjeg portala koja omogućava korisničko upravljanje i dijeljenje informacija.

Potpuno prilagodljivo rješenje u oblaku

Dizajnirane za tvrtke svih veličina, jednostavno ih je proširiti kako se vaša organizacija razvija ili kako implementirate nove aplikacije za različite odjele.

Brzo snimanje podataka

Značajke poput automatskog prepoznavanja dokumenata, skeniranje i provjeru valjanosti putovnica ili osobnih kartica te IRIS™ tehnologije za kompresiju i optičko prepoznavanje znakova omogućavaju brzu i učinkovitu obradu i indeksiranje svih dokumenata.

Prethodno konfigurirane aplikacije

Upotrijebite prethodno konfigurirane aplikacije (za odobrenje računa, digitalizaciju ljudskih resursa ili upravljanje ugovorima), proširite ih ili stvorite potpuno nove putem ove otvorene platforme.

Pristup informacijama u stvarnom vremenu

Sa svim podacima u sigurnom oblaku, možete brzo i jednostavno preuzeti sve datoteke koje vam zatrebaju, kad vam zatrebaju, s bilo kojeg mjesta – vaše vas informacije prate!

Snažni tijekovi rada

Počevši od preuzimanja, pa sve do upravljanja dokumentima, možete automatizirati svoje procese i smanjiti vrijeme potrebno za njihovo dovršenje, povećati preciznost, vidljivost i mogućnosti praćenja.

stvarni svijet

Što kažu korisnici?

Radim u ljudskim resursima i evidentiranje godišnjih odmora zaposlenika i njihovih slobodnih dana zadavalo mi je dosta muke. No uz online rješenje i pripadajuću aplikaciju, problem je riješen na najbolji i najjednostavniji način, a i zaposlenici ga vrlo rado koriste.
Ema Mirić
Brinem o voznom parku u mojoj firmi i sate i sate sam provodio u raznim excel tablicama, no nisam imao pravi pregled nad flotom vozila. Stvar je riješena online aplikacijom, i sada mogu pregledno i brzo pratiti točenja goriva, servise, kilometražu po svakom vozilu posebno.
Vlatko Brgić
Kao javna ustanova morali smo svoje procese prilagoditi sukladno Uredbi o uredskom poslovanju; ponajprije digitalizirati urudžbene zapisnike i adekvatno ih pohraniti. KSU online rješenje ispunjava sve naše ali i zakonske zahtjeve.
Sven Dobrić

Porazgovarajmo...

Javite nam se i recite nam što vas muči i koči vaše poslovanje. Razgovorom ćemo, vjerujemo, pronaći pravu stvar za vas i pomoći vam u svakodnevnom radu

ili nas nazovite