DOSTAVA

KSU obavlja dostavu proizvoda i usluga na području Republike Hrvatske. Vaša pošiljka je osigurana od gubitka prilikom dostave. Više informacija o našoj usluzi dostave možete dobiti na broju telefona 01/6222-122 (cijena poziva i obračunska jedinica za pozive naplaćuje se po cijeni poziva prema fiksnim mrežama telekomunikacijskog operatera korisnika) ili e-mail adresi ksu@ksu.hr.

Dostava se vrši putem prijevozničkih tvrtki koje obavljaju usluge transporta DPD Croatia d.o.o. i IN Time d.o.o.

Dostava se naplaćuje u iznosu od 3,30 €  (25,00 kn), osim ako prilikom odabranih proizvoda nije drugačije naznačeno.

Informacije o svojoj pošiljci možete dobiti na broj telefona 01/6222-122 ili putem maila na ksu@ksu.hr

Dostavna služba dostavlja u roku 3 radna dana od preuzimanja pošiljke u skladištu. Iznimka su otoci i mjesta koja ne podržavaju svakodnevnu dostavu ili spadaju pod naselja ograničena masom pošiljke, a gdje je dostava moguća prema rasporedu dostave. 

 U slučaju izvanrednih situacija (poteškoće u prometu, vremenske nepogode, povećan broj pošiljaka,…) vrijeme dostave može biti dulje od navedenog. Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

KSU nudi mogućnost preuzimanja naručene robe na naznačenim lokacijama JURJA DOBIRLE 50, VELIKA GORICA i RAKITOVEC 150, 10419 VUKOVINA.