Canon ploteri imagePROGRAF

 

SVESTRANA PRIMJENA I VISOKOKVALITETNA LUCIA TINTA

 

Ploteri Canon ImagePROGRAF poznati su po svojoj iznimnoj kvaliteti i pouzdanosti što ih čini vrhunskim izborom za profesionalce koji zahtijevaju visokokvalitetne ispise. Ovi pisači velikog formata dizajnirani su za niz aplikacija, uključujući arhitektonske i inženjerske nacrte, karte, plakate i bannere. Jedna od ključnih značajki koja Canon plotere izdvaja od konkurencije je upotreba Lucia tinti.

 

ImagePROGRAF mogu proizvesti ispise veličine od 17 inča do 60 inča širine, bez ograničenja duljine ispisa. To ih čini idealnima za izradu velikih ispisa, poput postera, bannera i natpisa. Mogućnost ispisa u većim formatima omogućuje tvrtkama da prikažu svoje proizvode i usluge na način koji je nemoguć s manjim ispisima. 

 
 
 
 
 

 

 

 

Bootstrap Image Preview

Još jedna prednost je njihova sposobnost izrade ispisa u nizu omjera slike. Na primjer, mogu proizvesti ispise u omjerima širine i visine 2:1 ili 3:1, koji se obično koriste u panoramskim fotografijama i ispisima pejzaža velikih razmjera. To znači da fotografi i umjetnici mogu izraditi ispise koji točno predstavljaju njihovu viziju, bez kompromisa u veličini ili formatu ispisa.

Bootstrap Image Preview

Ploteri Canon ImagePROGRAF također su sposobni proizvesti ispise s visokom razinom detalja i točnosti. Koriste napredne ispisne glave koje mogu proizvesti kapljice od samo 4 pikolitra, što rezultira ispisima s iznimnim detaljima i jasnoćom. To ih čini idealnima za izradu ispisa koji zahtijevaju visoku razinu detalja, kao što su tehnički crteži i arhitektonski planovi.

Bootstrap Image Preview

Još jedna prednost plotera Canon ImagePROGRAF je njihova sposobnost izrade ispisa na različitim vrstama medija, uključujući sjajni i mat papir, platno, vinil, pa čak i film. To ih čini prikladnima za širok raspon primjena, od umjetničkih reprodukcija do vanjskih natpisa i bannera.

 
 
 

Canon ImagePROGRAF najbolji su izbor za tvrtke i profesionalce koji zahtijevaju visokokvalitetne ispise u nizu formata i veličina. Sa svojom sposobnošću izrade ispisa s iznimnim detaljima i preciznošću, te svojom svestranošću u pogledu vrsta medija, sigurno će ​​​zadovoljiti potrebe čak i najzahtjevnijih ispisnih aplikacija.            

 

ZNAČAJKE LUCIA TINTI

Tinte Lucia vrsta su tinte na bazi pigmenta koje su posebno formulirane za korištenje s ploterima Canon ImagePROGRAF. Za razliku od tinti na bazi bojila, koje se obično koriste u pisačima široke potrošnje, tinte na bazi pigmenta su otpornije na blijeđenje i razmazivanje. To ih čini idealnima za ispis dokumenata koji moraju biti izdržljivi i dugotrajni.

Jedna od najznačajnijih prednosti Lucia tinti je njihova točnost boja. Tinte su formulirane za proizvodnju bogatih, živih boja koje točno odgovaraju izvornoj slici. Ovo je posebno važno za profesionalce koji trebaju izraditi ispise kritične za boje, poput arhitekata i dizajnera koji trebaju točno predstaviti svoje dizajne u tisku.

 
 
LUCIA INK
 
 

Još jedna prednost Lucia tinti je njihova široka paleta boja. Tinte mogu proizvesti širok raspon boja, od duboke crne do svijetlih, zasićenih nijansi. To profesionalcima omogućuje izradu ispisa s visokom razinom detalja i dubine.

Osim svoje točnosti boja i širokog raspona boja, Lucia tinte također su vrlo otporne na blijeđenje i oštećenja vodom. To je zbog upotrebe visokokvalitetnih pigmenata koji su otporniji na čimbenike okoliša nego tinte na bazi boja. To znači da ispisi proizvedeni Lucia tintama mogu izdržati izloženost sunčevoj svjetlosti i vlazi bez blijeđenja ili razmazivanja.

Canon ImagePROGRAF uređaji također koriste jedinstveni sustav tinte od 12 boja koji uključuje raspon plave, roze, žute, crne, fotoplave, fotoroze, sive, fotosive, crvene, zelene i mat crne tinte. Ovaj sustav omogućuje veći raspon točnosti boja i tonova, proizvodeći ispise s iznimnom dubinom i detaljima.

 
 
LUCIA INK
LUCIA INK


Sve u svemu,  Canon ImagePROGRAF uređaj s Lucia tintama najbolji je izbor za profesionalce koji zahtijevaju visokokvalitetne ispise koji su izdržljivi, točni i živopisni. Bilo da izrađujete arhitektonske nacrte, inženjerske crteže ili plakate velikih razmjera, Canon ImagePROGRAF crtač s Lucia tintama zasigurno će dati iznimne rezultate.

 

Podijeli ovo: