MegaTank Canon printeri

Što su MEGATANK printeri i zašto ih odabrati?

 

 

Megatank printeri su Canon pisači koji nude visok učinak ispisa za nizak trošak potrošnog materijala.

Vjerojatno je većina vas imala, ili još uvijek ima, klasične kućne printere na patrone koje nisu cjenovno pristupačne, osim ako pribjegnete zamjenskom potrošnom materijalu koji nikako ne preporučamo.

Obzirom na upravo visoku cijenu patrona za tintne printere, Canon je dizajnirao MEGATANK uređaje G serije koji su svojom cijenom potrošnog materijala daleko prihvatljiviji i isplativiji korisnicima koji mjesečno imaju veće količine materijala za ispisivanje

 

POVOLJAN ORIGINALNI POTROŠNI MATERIJAL

Originalne Canon tinte za samo 10-ak eura po bočici i tisuće visokokvalitetno ispisanih stranica dobit ćete upravo ako se odlučite nabaviti jedan od modela G serije.

Bilo da imate školarca, studenta, vlastiti obrt ili jednostavno uživate u izradi fotografija i(li) rukotvorina, s ovim uređajima neće morati brinuti koliko ste materijala isprintali.

Uz svaki uređaj ODMAH dobijete po set tinti koje dostaju za cca 6-7000 crno-bijelih ispisa te otprilike isto toliko ispisa u boji.

 

    "Prosječna ušteda od 90% na ukupnim troškovima vlasništva u usporedbi s 10 vrhunskih laserskih i tintnih pisača".

 

JEFTINO I JEDNOSTAVNO ODRŽAVANJE

Nakon 30-ak tisuća ispisa u boji vjerojatno će vam javiti poruku da je Waste Toner Box (krat. WTB) pun. To je spužvica u koju se nakuplja višak tinte te se nakon nekoliko desetaka tisuća ispisa mijenja. Odlična vijest je da to korisnik SAM može doma promijeniti uz upute na ekranu, BEZ TROŠKA servisa i prijevoza! Cijena WTB-a je cca 20 eura (možete uvijek zatražiti ponudu na prodaja@ksu.hr ) .

POVOLJAN ISPIS G3420
 
 
 
 
 
  • VISOKA UČINKOVITOST
  • KVALITETAN ISPIS
  • JEDNOSTAVNO POVEZIVANJE
  • POVOLJAN POTROŠNI MATERIJAL
  • VELIKE KOLIČINE ISPISA
  • JEDNOSTAVNO KORIŠTENJE

 

VISOKA UČINKOVITOST

Bilo da ispisujete tekstualni dokument ili želite ispisati kvalitetnu fotografiju, Canon uređaji G serije neće vas ostaviti na cjedilu. Visokopigmentirana boja, adekvatan Canon (foto)-papir i originalne Canon boje dobitna su kombinacija za zadovoljnog korisnika.

Ukoliko printer koristite za svoj obrt, ne morate se bojati da će vam stati usred bitnog ispisivanja. Uređaj na vrijeme javlja kada je tinta pri kraju, tako da imate dovoljno vremena nabaviti zalihu i nadopuniti spremnike. Spremnici uvijek moraju biti puni u naznačenoj razini.

 

 

KSU D.O.O.
Jurja Dobrile 50
Velika Gorica
01/6222-122
 
Podijeli ovo: