Prednosti najma printera

Zašto unajmiti printer?

 

1. BESPLATNA DOSTAVA I INSTALACIJA

Bez obzira jeste li se odlučili za najam jednog ili više fotokopirnih uređaja, dostavu ne naplaćujemo! Ukoliko želite uređaje na različitim lokacijama i u različitim gradovima unutar Hrvatske, možete računati i na tu opciju. Četiri poslovne jedinice Rijeka, Zadar, Slavonski Brod i Velika Gorica brinu o više od 4 000 uređaja u najmu i naši servisni tehničari svakodnevno su na terenu.
 
 
  Bootstrap Image Preview
 

2. BESPLATAN SERVIS - UKLJUČEN U MJESEČNU CIJENU NAJMA

Toneri, bubnjevi, gumice, noževi neki su od potrošnih dijelova fotokopirnih uređaja koji se s vremenom troše i zahtijevaju zamjenu. U slučaju da ste firma koja puno printa, takvih intervencija moglo bi biti podosta tijekom godine. Isplati li vam se onda kupovati uređaj? Najmom printera rješavate se te financijske brige, jer zamjena svih potrošnih dijelova i održavanje je pokriveno mjesečnom cijenom najma. Sljedeći radni dan smo na lokaciji ! 

 

Bootstrap Image Preview
 

3. BESPLATNI TONERI - UKLJUČENI U MJESEČNU CIJENU NAJMA

Cijene potrošnog materijala, nažalost, rastu iz kvartala u kvartal. U slučaju da imate printer u boji, cijena jednog seta tonera može koštati i nekoliko stotina eura. Kod najma multifunkcijskih printera dostava i zamjena svih tonera je besplatna. No, ono što je najbitnije, cijena paušala je fiksna, i to onoliko dugo koliko je aktivan i ugovor; tako da ste zaštićeni od promjena na tržištu i rasta cijena.

 

Bootstrap Image Preview
 

4. PRAĆENJE RADA UREĐAJA  PUTEM UDALJENOG PUTA

Zahvaljujući napretku tehnologije, fotokopirni uređaji mogu se spojiti daljinskim putem, ukoliko to vaša mreža i sigurnosne postavke dozvoljavaju. Što to znači? Sve greške i obavijesti koje se pojave na printeru naši tehničari dobivaju u sustav te mogu reagirati pravovremeno i smanjiti vrijeme nefunkcionalnosti uređaja. Na taj način oslobođeni ste i od praćenja stanja tonera i naručivanja istoga. Dostavit ćemo tonere i otkloniti kvar, bez da ste vi utrošili svoje vrijeme na to.
Bootstrap Image Preview
 
 

5. INFORMATIČKA PODRŠKA PUTEM BESPLATNIH PLATFORMI

Netko vam je podesio krive drivere, puštate krivi format papira ili jednostavno želite nekoga dodati u mail adresar na printeru - ne brinite! Naši tehničari mogu vam pomoći i bez izlaska na teren. Preuzmite besplatne platforme TeamViewer i(li) AnyDesk i vaš problem bit će riješen u roku keks !

 

Bootstrap Image Preview

 

KSU d.o.o.
Jurja Dobrile 50
Velika Gorica, 10410
01/6222-122
Podijeli ovo: