Slika 1

Upravljanje ispisom

Sve veći broj poduzetnika i kompanija, usprkos predanosti i velikim naporima, susreće se sa problemom neučinkovitosti, koja se polako uvukla u poslovne procese i širi se dalje.

Ispis je izmakao kontroli. To se dešava jer u mnogim tvrtkama strategija ispisa ili nekakva standardizacija uopće ne postoji. Kompanije žive u suživotu sa stotinama uređaja, desecima modela različitih proizvođača, najmova i ugovora o održavanju koji idu uz njih.

Bez jasno definirane strategije, ispis postaje usko grlo. Nedostupni uređaji, nedostatak potrošnog materijala i zastarjela oprema dan za danom smanjuju produktivnost.

Računi, primke, formulari i ostali dokumenti često se ne mogu dobiti baš onda kad su najpotrebniji, a to u mnogim tvrtkama znači zastoje u funkcioniranju i novčane gubitke.

Kako se ovakav scenarij ne bi dogodio i u vašem poslovanju, KSU vam nudi rješenje u obliku usluge upravljanja ispisom.

Definicija pojma upravljanja ispisom je široka, no sve se svodi na slijedeće: ostvarenje transparentnosti i kontrole nad vašim ispisom, što vam omogućuje materijalne uštede i povećava učinkovitost.

Rješenja koja imamo u ponudi osmišljena su kako bi uštedila vaše vrijeme i novac pružajući učinkovitu kontrolu nad svim vašim uređajima za ispisivanje.

Dok se većina IT odjela suočava s izazovima u tom području, mi tvrdimo da poteškoće s kojima se nosite ne moraju biti poput onih s kojima se bori netko drugi.

Stoga preporučujemo da se s njima pozabavite pomoću fleksibilnih i sveobuhvatnih mrežnih rješenja koja se lako mogu integrirati u postojeće sustave vaše tvrtke.

 

Značajke