Slika 1

Servis + Materijal

Nitko ne voli nepredviđene troškove.

Stoga je za multifunkcijske pisače u Vašem vlasništvu mudro ugovoriti održavanje Service + Maintenance (S+M) koje osigurava dugovječnost vaše investicije u multifunkcijski pisač.

S+M održavanje, baš kao i usluga najma MFP-a, osigurava prioritet kod servisne intervencije, redovnu opskrbu tonerima, bubnjevima, spremnicima otpadnog tonera i svim ostalim potrošnim materijalom.

Naravno, pokriven je i trošak preventivnog održavanja, servisiranja i otklanjanja kvarova, trošak nadogradnje sistemskog softvera u MFP-u, dolazak i rad servisera, kao i zamjenski uređaj u slučaju potrebe.

Redovno jamstvo na uređaj je 12 mjeseci, a uz ugovor za održavanje Servis+Maintenance održavani MFP produžuje jamstvo na 36 mjeseci, odnosno za cijelo vrijeme trajanja S+M ugovora.

Ovakvo održavanje plaća se po broju ispisanih stranica, na temelju očitanja brojača ispisa koje uređaj napravi u jednom mjesecu.

Na ovaj način korisnik je siguran da neće imati nepredviđenih troškova, a budući da mu je cijena fiksna i jasno mjerljiva, jednostavno može planirati troškove za buduća razdoblja.

Značajke