Slika 1

Therefore

Therefore – pametno rješenje za dokumente.

Therefore omogućava stvaranje elektroničkog ormarića za sve vaše poslovne informacije. Pomoću njega možete snimati, organizirati i pristupati sadržaju, slikama, dokumentima, izvješćima i ostalim važnim poslovnim informacijama. Pronalaženje pohranjenih informacija je jednostavno putem univerzalnog sučelja, ili čak preko interneta, tako da traži minimalno osposobljavanje zaposlenika, te pruža daleko učinkovitiji način rada.

Više o rješenju Therefore saznajte u video prezentaciji koju možete pronaći OVDJE.

Što je upravljanje dokumentima?

Zbog čega izabrati Therefore?

Therefore mogućnosti nadogradnje.

Značajke Therefore softvera.

Integriranost Therefore softvera.

 

Značajke

Pohranite sve tipove informacija

Danas informacije do nas stižu u mnogim formatima i iz raznih izvora. Uz Therefore to uopće ne predstavlja problem. Papirnati dokumenti, elektroničke datoteke, bar-kodovi i e-mail poruke – sve ih je lako obraditi uz Therefore.

Veća sigurnost i fleksibilnost

Therefore vam omogućuje točno i lako određivanje dozvola za svakog korisnika radi povećavanja sigurnosti. Možete odrediti i administratore koji će centralno konfigurirati i definirati pravila korištenja. Osim toga, na svaki se dokument automatski stavlja digitalni potpis.

Usluge

  • Prikladan za vaše poslovanje Od početne razine za jednog korisnika do sustava za velike korporacije s tisućama dokumenata, Therefore je potpuno prilagodljiv. Korisnici i ulazni uređaji, kao što su skeneri i višenamjenski pisači mogu se dodavati u skladu s rastom vašeg poslovanja.