Slika 1

uniFLOW

UniFLOW, integrirano rješenje za upravljanje ispisom i skeniranjem, odnedavno donosi mogućnost kontroliranog ispisa sa mobilnih uređaja. Ova mogućnost čini uniFLOW atraktivnim izborom svih koji traže fleksibilno rješenje za učinkovito upravljanje ispisom i skeniranjem, uz poboljšanu sigurnost i smanjenje troškova.

Za video prezentaciju UniFLOW sustava upravljanja ispisom kliknite OVDJE.

Značajke

Praćenje troškova

uniFLOW sadrži sustav izvještaja za sve troškove ispisa, kopiranja i skeniranja. Koristeći taj sustav možete vidjeti što i gdje trošite, tko to troši i kako ekonomičnije koristiti sustav ispisa.

Sigurni ispis

uniFLOW omogućuje korisnicima slanje “osjetljivih” dokumenata na bilo koji mrežni pisač i ispisivanje kada su spremni pokupiti ih s uređaja. Tako svi mogu odabrati kada i gdje će ispisivati, uz sigurnost da njihove dokumente neće vidjeti netko tko ne bi trebao.

Usluge

  • Inteligentno preusmjeravanje uniFLOW omogućuje postavljanje pravila o lokaciji i načinu ispisa dokumenata. Na taj način izbjegava se ispis velikog broja dokumentata na neekonomičnim stolnim pisačima i osigurava se štednja uz ispis na optimalnim pisačima.
  • Napredno skeniranje Uz uniFLOW jednostavno skenirajte dokumente i pošaljite ih na mail ili dijeljenu mapu. Personalizirani radni procesi i sučelje za svakog korisnika, slijede ga kroz sve uređaje, stvarajući ugodno i konzistentno iskustvo.
  • Sigurnost dokumenata uniFLOW štiti Vaše povjerljive informacije konstantnim nadzorom, zbog čega je mogućnost od skupog curenja informacija minimizirana..
  • Mobilni ispis uniFLOW vašoj organizaciji donosi blagodati mobilnog ispisa. Bilo da je riječ o slanju dokumenata koji su pohranjeni lokalno ili u oblaku, možete omogućiti korisnicima ili gostima ispis sa njihovih mobilnih uređaja, bez ugrožavanje mrežne sigurnosti.