Slika 1

Upravljanje dokumentima

Pristupite pravoj informaciji u pravom obliku u pravo vrijeme.

Informacije su krvotok vašeg poslovanja – potporni stup učinkovitog donošenja odluka. Stoga je posebno frustrirajuć podatak da zaposlenici tjedno potroše preko četiri sata tražeći informacije.

KSU za vas brzo rješava taj problem softverskim rješenjima za pohranu i pronalaženje informacija koja se lako uklapaju u vaše poslovanje, te učinkovito, ekonomično i sigurno omogućuju pristup pravoj informaciji u pravo vrijeme.

U svim oblicima poslovanja, bilo u maloj tvrtki ili multi-nacionalnoj kompaniji značajan prostor odvojen je i koristi se za odlaganje, arhuiviranje i čuvanje važnih dokumenata.

Dokumenti se čuvaju zbog učinkovitije komunikacije s klijentima, ali i zbog zakonske regulative. Velika većina pohranjenih dokumenata s veremenom potpuno gubi na važnosti no moraju se čuvati.

U takvom okruženju ideja o “Uredu bez papira” postaje vrlo privlačna. Kada bi ste mogli jednostavno skenirati te dokumente i pohraniti ih digitalno, to bi bio korak u pravom smjeru.

I tu vam KSU može pomoći. Zamislite samo koliko uredskog prostora možete osloboditi i prenamjeniti, da ne govorimo o vremenu potrebnom da se neki dokument pronađe i iskoristi.

Značajke